• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ЦІКАВО ТА З КОРИСТЮ. ЕКСКУРСІЯ ДО ПІЦЕРІЇ

ЦІКАВО ТА З КОРИСТЮ. ЕКСКУРСІЯ ДО ПІЦЕРІЇ

2018-01-11

/Files/images/1Е.jpg Саме так вирішили провести один зі своїх канікулярних днів учні 6 класу разом із класним керівником Токаревою Мариною Владиславівною. Зимового ранку діти вирушили до міста Ірпеня, де хотіли не просто побавитися та погуляти, а на… навчання, точніше, на справжній майстер-клас із виготовлення піци. Співробітники відомого тамтешнього кафе «Сільвер» підготували для учнів Мироцької ЗОШ надзвичайно захоплюючі та змагання.

Спочатку дітям розповіли про історію виникнення цієї простої та водночас надзвичайно смачної та улюбленої усіма нами страви – піци. А потім учні розділилися на дві команди, кожна з яких готували дві різні піци – традиційну «Сільвер» та «Гавайську». Співробітники кафе підготували для діток усі необхідні інгредієнти: шматочки куриці, бекону, соус, тертий сир, ананас кукурудзу, помідори, а також по шматку тіста для кожної із команд./Files/images/2Е.jpg

Для повноти вражень школярі навіть розкочувати самостійно тісто, роблячи його тоненьким та еластичним, потім змащували його соусами та розкладали всі інгредієнти, необхідні за рецептом, в кінці посипали тертим сиром. Працювали дружньо та злагоджено. Усі разом ставили напівготову піцу до духової шафи, де вона випікалася при температурі аж 360 градусів близько 20 хвилин.

/Files/images/3Е.jpgДітки з нетерпінням чекали та хвилювалися протягом всього цього часу, але даремно – піца вийшла просто неперевершеною, як у однієї, так і у другої команди. Екскурсія закінчилася смачним обідом та приємними спогадами про нашу веселу та цікаву роботу.

До Мироцького діти повернулися ситі, щасливі та трохи втомлені. Але з упевненістю у тому, що вони ще повернуться до Ірпеня вже на інший майстер-клас та здивують своїх рідних кулінарними дивами…/Files/images/4Е.jpg/Files/images/5Е.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 173

Коментарi