• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • НЕЗАБУТНІ ДНІ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ: РЕВОЛЮЦІЯ ГІДНОСТІ

НЕЗАБУТНІ ДНІ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ: РЕВОЛЮЦІЯ ГІДНОСТІ

2018-11-21

День Гідності та Свободи встановлено на честь двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Згідно з Указом Президента України від 13 листопада 2014 року, щорічно 21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи.

Картинки по запросу картинки революція гідності

Для учнів 5-9-х класів проведено лінійку-реквієм «Вшануймо честь і подвиг Героїв», яку підготували вчитель історії Лисенко Сергій Миколайович та педагог-організатор Шабанова Олена Миколаївна. Згадали про криваві майдани у Києві, а також всіх тих, хто не повернувся додому. Хвилиною мовчання присутні вшанували героїв Небесної Сотні, учасників АТО, які віддали свої життя за те, щоб змінити хід історії нашої держави й дати українській нації шанс на гідне майбутнє.

Ми стали сучасниками масової трагедії й водночас пам’ятної події для нашої країни. Ще довго-довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив земне життя у 2013-2014 роках. Вічною раною на серці кожного українця буде пам’ять про героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, кожен з яких віддав за свої переконання найвищу ціну – власне життя.

Слава Україні! Героям слава!

/Files/images/Революція.jpg/Files/images/Революція2.jpg/Files/images/Революція3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 118

Коментарi