• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ЛЮДИНА - НЕ ТОВАР. ПРОТИДІЯ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

ЛЮДИНА - НЕ ТОВАР. ПРОТИДІЯ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

2019-02-07

Картинки по запросу картинки торгівля людьми
Торгівля людьми - це частина транснаціонального організованого злочинного світу. Протягом останніх років інтенсивність цих злочинів постійно зростає. Наявна інформація свідчить, що Україна належить до групи країн, з яких торгівці людьми шляхом шахрайських дій вивозять людей з метою примусової праці та примусової проституції до країн Європи, Близького Сходу та Азії.
07 лютого учні школи переглянули півгодинний навчальний фільм "Станція призначення - Життя", який висвітлює проблеми торгівлі людьми та її складові частини: методи вербування, транспортування та типові форми експлуатації людей в умовах сучасного рабства. У фільмі також надано інформацію щодо легального та нелегального перебування за кордоном з метою навчання, праці та відпочинку.
Нікітіна І.В., соціальний педагог, при обговоренні з дітьми проблеми торгівлі людьми звернула увагу на питання : актуальні дані по торгівлі українцями.; поточні загрози, пов'язані з торгівлею людьми, що робити, якщо потрапив у біду; профілактика торгівлі людьми в Україні, виклики сьогодення.

/Files/images/Торгівля4.jpg/Files/images/Торгівля6.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 111

Коментарi