• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ЗАВЕРШИВСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МІСЯЧНИК ШКІЛЬНИХ БІБЛІОТЕК

ЗАВЕРШИВСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МІСЯЧНИК ШКІЛЬНИХ БІБЛІОТЕК

2019-11-04

/Files/images/Читачі3.jpg1 жовтня традиційно розпочався Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек, який пройшов під гаслом "Бібліотека Нової української школи - простір для освітніх можливостей кожного учня".
Відкриття місячника у Мироцькій ЗОШ І-ІІ ступенів розпочалося із запрошення "Зроби добру справу - запроси друга до бібліотеки!"
/Files/images/Читачі1.jpgКнига – це мудрість минулих поколінь, це друг і порадник. Урочисто в читачі бібліотеки були прийняті учні 2 класу. Для другокласників була проведена екскурсія по бібліотеці, по дивовижній книжковій країні. Після екскурсії учні ознайомилися з правилами поведінки у бібліотеці, правилами поводження к книгами, дізналися про історію виникнення книги, про те, яку важливу роль відіграє книга в нашому житті. Адже вона допомагає нам у навчанні, самовихованні, пробуджує мрію та фантазію. Учнів було записано до бібліотеки і вони вибрали собі книжечки для читання вдома./Files/images/Читачі4.jpg
Молодші школярі із задоволенням малювали та виготовляли закладини, а учні 6 класу відвідали літературно-меморіальний будинок-музей т. Шевченка у м. Києві.
За традицією, депутат Києво-Святошинської районної ради Гриценко Олена Григорівна подарувала в шкільну бібліотеку книги.

/Files/images/Екскурсія1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 68

Коментарi