ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

2020-12-18

/Files/images/СМик1.jpg Радісному святу налічується багато століть. У цей день дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали їх покровителем і заступником. Тож саме вони найбільше чекають на це свято.

/Files/images/СМик2.jpgДо учнів нашої школи завітав Святий Миколай, який є взірцем працьовитості, скромності, чесності, доброти та милосердя. Учні початкових класів розповідали вірші, співали пісень, танцювали. А ще на них чекала конкурсна програма: кращий сніговичок на папері, відгадай загадки від Миколая, розгадай кросворд, веселий танок, новорічні розмальовки.

/Files/images/СМик7.jpgВипускники школи привітали дітей, але найбільше вражень було у першокласників. Усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту. Від свого покровителя учні отримали подарунки, від яких на обличчях з’явилася щаслива усмішка та дитяча радість.

/Files/images/СМик11.jpg/Files/images/СМик9.jpg/Files/images/СМик12.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 87

Коментарi