СТОП БУЛІНГ!!!

2021-05-11

/Files/images/Булінг1.jpgПроблема жорстокості та насильницької поведінки дітей привертає увагу суспільства і знаходить своє відображення в зарубіжних та вітчизняних дослідженнях. Реальністю стало пропагування в ЗМІ культу сили та жорстокості, створення інформаційного фону, на якому неповнолітній формує хибний світогляд щодо способу і стилю життя, моделей поведінки, шляхів досягнення своїх цілей, зниження виховання потенціалу сім’ї, поширення зразків асоціальної поведінки.

Значного поширення набуло це явище у закладах загальної середньої освіти. Ситуація булінгу призводить до низки педагогічних (шкільна дезадаптація, академічна неуспішність), психологічних (психологічні розлади, закріплення в свідомості негативних уявлень про себе, зниження самооцінки, порушення соціалізації, соціальна дезадаптація), медичних (травматизація) наслідків. Нині серед учнівської молоді надзвичайно загострилася проблема насильства, здійснюваного самими дітьми одне до одного.

Саме з цією метою психологічною службою Мироцької гімназії №12 було проведено виховні заходи «СТОП БУЛІНГ» серед здобувачів освіти.

/Files/images/Булінг2.jpg/Files/images/Булінг3.jpg/Files/images/Булінг4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 104

Коментарi